Záhradné lehátka

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material

Leto je leháro, a na lehátku zvlášť

Kto by pochyboval o blahodarných účinkoch slnečných lúčov? Slnečné žiarenie stimuluje aktiváciu vitamínu D a zmierňuje prejavy kožných chorôb, ako sú akné, psoriáza a ekzémy - na slniečku doslova cítite, ako problémy ustupujú. Pobyt na slnku sa odporúča všetkým, samozrejme s dostatočnou vrstvou krému na opaľovanie s príslušným UV faktorom a slnečnými okuliarmi. V našom obchode nájdete množstvo záhradných ležadiel, vďaka ktorým si slnenie naozaj užijete.

Ako spoznať dobré záhradné ležadlo

Vysoko kvalitné záhradné lehátka možno rozložiť a nastaviť len niekoľkými jednoduchými pohybmi - chcete konieckoncov relaxovať a nie sa nadřít! Záhradné lehátka sú vyrobené z pevných materiálov, ako je hliník, polyratan, drevo a textil. Niektoré modely majú praktické vybavenie: kolieska, područky alebo striešku. Ak v otázke pohodlí nerobíte kompromisy, rozhodnite sa pre plážové ležadlo s nastaviteľným, mäkko čalúneným operadlom.

Na čo dať pri nákupe záhradného lehátka pozor

Zvoľte relaxačné ležadlo, ktoré môžete prispôsobiť vašim individuálnym potrebám: Aby ste sa mohli naozaj uvoľniť, malo by byť lôžko asi 10 cm dlhší, než je vaša výška. Dôležitá je tiež dostatočná šírka lehátka, pretože od nej závisí stabilita. Odporúčame modely s šírkou 65 centimetrov. Tí, ktorí majú problémy s kolenami, by si mali zvoliť záhradné ležadlo s výškou sedadla najmenej 40 alebo 50 centimetrov, vstávanie a sadaniu bud ľahšie a menej bolestivé, než u nižších modelov. Venujte tiež pozornosť nosnosti lehátka, najmä ak máte vyššiu telesnú hmotnosť alebo viete, že budete ležadlo zdieľať s partnerom alebo s deťmi. Náš tip: Dvojitá ležadlá ponúkajú dostatok priestoru pre dve osoby.