Leštičky a doplnky

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material

Leštičky a leštiace potreby pre dosiahnutie perfektného výsledku

Snáď každý motorista si želá, aby sa jeho auto stále lesklo ako nové. Žiadny problém! Stačí si zaobstarať leštičku s príslušenstvom. Leštička je prístroj poháňaný elektrickou energiou, na ktorý je pripevnený rotujúci leštiaci kotúč. Leštičky sú obvykle dodávané s príslušenstvom v podobe húb z molitanu a mäkkej bavlny, ktoré rozprestiera po povrchu lesk, čím je dosiahnuté hladkého, zrkadlovo lesklého efektu. Okrem ohromujúceho vzhľadu chráni leštiace prostriedky povrch pred poškodením. Orbitálna leštičky pre domáce použitie zvyčajne používajú flexibilné oscilačná kotúča alebo pásy. Ďalšou možnosťou je nadstavec a adaptér na vŕtačku.

Orbitálna leštička - ideálne riešenie pre začiatočníkov:

Orbitálna leštiace stroje nemajú pozitívny pohon. Presunie iba kotúč, na ktorom je upevnené leštiaci médium. Vďaka tomu je excentrický leštiaci stroj obzvlášť pohodlný a umožňuje začiatočníkom ľahko naučiť techniku ​​leštenie.

Leštenie je hračka

Na povrch, ktorý potrebujete ošetriť, naneste malé množstvo lesku a vyberte vhodnú rýchlosť leštičky. Pre začiatok stačí veľmi nízka rýchlosť. Zapnutím leštičky až po úplnom priľnutí leštiaceho kotúča k povrchu zabránite špliechanie a rozstrekovanie lesku. Spočiatku držte leštičku rovno a pracujte jemne, bez prílišného tlaku. Práca s leštičkou pripomína krížový steh - leštiacim kotúčom pokryjete predtým ošetrenú plochu asi do polovice. Postupne môžete začať pomaly zvyšovať rýchlosť, aby ste dosiahli vytúžený lesku. Ku koncu procesu opäť rýchlosť a tlak znižujte. Rada na záver: Leštičku oddiaľte od lešteného povrchu až po jej úplnom zastavení. V našom e-shope potom nájdete široký výber príslušenstva a doplnkov k leštičkám. Ak máte akékoľvek otázky, radi vám pomôžeme.