Reklamné stojany a panely

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material

Prilákajte pozornosť okoloidúcich atraktívnym reklamným pútačom

Stojany s plagáty, billboardy, klip-rámy s reklamou, reklamné plochy v uliciach, informačné stánky - možností, ako dať vedieť o sebe a svojom podnikaní je bezpočet. Bez reklamy nie je biznisu! Nech nikto neprejde okolo bez povšimnutia. Zákazníkov prilákate do obchodu pomocou obojstranného "áčka" - stojana s plagáty chránenými priehľadnou fóliou.

Moderná kancelária, zasadačka alebo konferenčná miestnosť sa rozhodne nezaobídu bez populárny tabuľa "flipchart". Na tejto tabuli môžete písať stierateľnými fixky alebo na ňu pripevniť papier. Tabuľa tvorí srdce celého priestoru, kde sa zhromažďujú nápady, magnety pripínajú grafy a vizualizácie, kolegovia pred ňou vášnivo aj sústredene diskutujú o víziách a projektoch a vzduch okolo iskrí kreativitou a tvorivým zápalom.

Zúčastňujete sa pravidelne veľtrhov? Potom potrebujete komplexnejšie informačné stánok s niekoľkými reklamnými tabuľami a vhodným stolom na vystavenie reklamných predmetov a informačných tlačovín. Praktickým riešením sú reklamné tabule z ľahkých materiálov, ako sú hliník a MDF, ktoré je možné po použití ľahko zložiť a prepravovať.