Kardio

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material

Kardio zariadenia rotoped alebo eliptický trenažér Vám dokonale vynahradí jazdu na bicykli

Zdravá myseľ žije v zdravom tele. Aj keď to starí Rimania vedeli, táto téma je stále dôležité. Nedostatok fyzickej aktivity vedie k nekontrolovateľné nadváhe. Niet divu, že popularita fitness rastie a stále viac a viac ľudí sa snaží docieliť lepšie postavy a zdravšieho životného štýlu. Nezáleží na tom, či ste rekreačný alebo profesionálny športovec. Na TecTaku nájdete všetko od rotopede, veslovacích trenažérov až po trenažéry paží a nôh.

Pravidelný kardio tréning posilňuje kardiovaskulárny systém, posilňuje svaly a zlepšuje duševný výkon. Okrem toho, domáci tréning je ideálny spôsob, ako znížiť nadváhu v jednom okamihu. Ako efektívne je kardio stroj, závisí na aktivovaných svaloch. Čím viac svalov pôsobí počas tréningu, tým je cvičenie efektívnejšia. Eliptický trenažér 2v1, rotoped a veslovací trenažér sú v tomto ohľade ozajstnými pekelnými strojmi, ktoré zničia nadbytočný tuk. Vďaka modernému tréningovému počítaču existuje veľa možností individuálne kontroly svoje aktivity.

Cyklotrenažéry sú tiež ideálnou voľbou pre kardio tréning v neskorú hodinu alebo za zlých poveternostných podmienok. Použitie trenažérov je vhodné ako pre začiatočníkov, tak pre profesionálnych športovcov, ktorí používajú trenažér na zlepšenie svojej top formy. Vymeniteľné pedále a veľa možností nastavenia robia z posilňovacieho kola ideálnu voľbu pre vnútorné tréning.

Dokonca aj tí, ktorí majú malý priestor pre domáce fitness vybavenie, ako je eliptický trenažér 2v1, si nemusia lámať hlavu s nedostkom miesta. Po tréningu môžete trenažér jednoducho zložiť a ušetriť priestor.