Jedálenský sety

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material

Jedálenský sety pre rodinné i spoločenské príležitosti

Tiež je pre vás jedným z najväčších potešenie posedieť si v spoločnosti rodiny alebo priateľov? Aby ste si mohli v pohodlí porozprávať, potrebujete naozaj dobré stoličky. Najlepšie je sada viac stoličiek, ktorá doplní štýl vašej kuchyne, jedálne alebo obývacej izby.

Modely jedálenských stoličiek

Základom jedálenských stoličiek je spravidla pevný drevený alebo kovový rám. Čalúnené stoličky majú na ráme mäkké polstrovanie pokryté farebnými textíliami alebo kožou. Ďalej sú k dispozícii kuchynské stoličky s ratanovým výpletom, ktoré sa vyznačujú jednoduchou údržbou a ľahkým čistením. Príspevkom k maximálnemu pohodliu sú potom podrúčky a extra vysoká operadla.

Pravá stoličky pre váš jedálenský stôl

Kožené stoličky sa dobre hodí k moderným jedálenským stolom so sklenenou doskou, zatiaľ čo farebné plastové kuchynské stoličky vyzerajú krásne u jednoduchých drevených stolov. Milovníkom rustikálneho vonkajšieho štýlu sú potom určené stoličky z prírodného ratanu. Pri výbere nábytku majte na pamäti, že každá osoba, ktorá sedí pri jedálenskom stole, by mala mať priestor o šírke a hĺbke 60 centimetrov. Ideálna výška sedadla je 45 centimetrov, akákoľvek područka by sa mala vojsť pod stôl. Náš tip: Ak si nie ste istí s výberom jedálenské stoličky, vyberte si výškovo nastaviteľný model, ktorý možno ľahko prispôsobiť výške stola. Je tiež dobré mať doma pár stoličiek naviac, pre prípad väčšie oslavy alebo mimoriadnej návštevy.