Záhradné stoličky

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material
  1. 101,99 €
    UVP 149,00 €
    (95)
  2. 106,99 €
    UVP 199,00 €
    (92)
  3. 108,99 €
    UVP 159,00 €
    (93)
  4. 198,99 €
    UVP 289,00 €
    (83)
  5. 298,99 €
    UVP 374,00 €
    (90)
  6. 398,99 €
    UVP 549,00 €
    (100)

Záhradná stolička pre odpočinok na čerstvom vzduchu

Poznáte väčšie potešenie ako si užívať slniečka na záhrade alebo balkóne? Či už si chcete posedieť s priateľmi, usporiadať grilovacie večierok alebo len stráviť niekoľko okamihov so svojou obľúbenou knihou, určite neodoláte vábenie skladacieho lehátka, kreslá s vysokým operadlom alebo napríklad len kempingové skladacie stoličky.

Rôzne typy záhradných stoličiek

Na trhu môžete nájsť záhradné stoličky v mnohých prevedeniach a z najrôznejších kvalitných materiálov. Drevené modely pôsobia zaujímavo svojim prirodzeným odtieňom a jemnou štruktúrou. Pre tento účel sa zvyčajne používa drevo odolné proti poveternostným vplyvom, ako je napríklad teak, eukalyptus alebo dub. Ďalším veľmi obľúbeným materiálom na výrobu záhradných stoličiek je hliník, pretože výrobky z neho sú ľahké, umožňujú bezproblémové presúvanie a manipuláciu a veľmi ľahko sa čistí. Najodolnejšie sú modely z plastu - vonku môžu zostať celé leto a nepoškodí je dážď ani a UV žiareniu. Najväčším hitom sú v súčasnej dobe stoličky, pohovky, lavice a ležadlá s polyratanovým výpletom, ktorý imituje elegantný nábytok z prírodného prútia. Ak potrebujete posedenie pre viac osôb, doporučujeme sady dvoch, štyroch alebo viacerých stoličiek, ktoré budú ladiť a okolo stola vytvárať krásne harmonické prostredie.

Ako nájsť dokonalú záhradnú stoličku

Ak už máte záhradný stôl, môžete zvoliť takú farbu a materiál stoličiek, ktorý bude stôl štýlovo dopĺňať. Nie je ale potrebné sa báť neobvyklých riešení, ako sú napríklad výrazne farebné plastové stoličky okolo bytelného dreveného stola. Zaujímavou vychytávkou sú jedálenské stoličky s vysokým operadlom, ktoré po jedle sklopením ľahko premeníte na pohodlné ležadlo. Pre zvýšenie komfortu a estetického dojmu môžete sedací záhradný nábytok doplniť textilnými sedáky a vankúšmi.