Fitness

Sort by
Cena
Kategórie
Color
Material
  1. 133,99 €
    UVP 149,00 €
    (94)
  2. 16,99 €
    UVP 24,00 €
    (0)
  3. 12,99 €
    UVP
    (75)

Nakupujte kvalitné vybavenie na jogu a aierobic- ako je aerobic stepmůstek, podložka na cvičenie - jógamatka, alebo trekingové palice.

Pre dokonalú kondíciu je dnes na výber z mnohých druhov cvičení a ešte väčší výber vybavenia ako inokedy. Či už sa jedná o klasický fitness tréning s činkou, jogu, horskú turistiku alebo crossfitové cvičenia. Možnosti na ceste ku sna sú takmer neobmedzené. S nami nájdete správne fitness vybavenie pre váš obľúbený šport.

Pomôcky pre fitness sú stále viac populárne

Tí, ktorí chcú aktívne trénovať a prikladať veľký význam voľnému priestoru mimo telocvične, premení svoju obývačku vďaka nášmu všestrannému posilovacímu vybavenie vo fitness centrum. Základné vybavenie tiež zahŕňa dobrú podlahovú rohož. Podložka pre ochranu podlahy slúži ako základňa pre tréningové vybavenie. Veľkou výhodou rohože je nielen ochrana citlivé podlahy, ale aj tlmí zvuk a vibrácie pri tréningu s gymnastickými činkami.

Dobré vybavenie na crossfitové cvičenie a jogu

Chcete rozbiť vaše osobné limity s každým tréningom? Potom je Crossfitové cvičenie vašou ideálnou voľbou. Vďaka kvalitnému vybaveniu na crossfit od značky TecTake prepnete s váhovú vestou a multifunkčným basketbalovým stojanom na ďalší rýchlostný stupeň. Činka a kvalitné podložka na jogu Vám postačí k vytvoreniu domáceho priestoru na cvičenie, kde docielite vnútornej harmónie a pretiahnete svoje telo.

Zotavenie pre telo a myseľ

Po náročnom tréningu si vaše svaly zaslúži odpočinok. Ideálne po tréningu je masážna role. Masážny role slúži na podporu vnútorného obehu a uvoľňuje svaly a myseľ je preto ideálny pre regeneráciu. Prípadne môžete položiť trekingové palice a uvoľniť sa pod šírym nebom.